Livrarea produselor

 Livrarea produselor se va face oriunde in tara. GESIB isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea va fi:

  1. GRATUITA pe raza orasului SIBIU, pentru comenzi care depasesc valoarea de 150 lei ( TVA inclus ). Cheltuielile de transport sunt suportate de GESIB.
    Costurile de transport revin cumparatorului la comenzi sub valoarea de 150 lei ( TVA inclus ); taxa este de 10 lei + TVA.
  2. GRATUITA in tara, pentru comenzi care depasesc valoarea de 400 lei ( TVA inclus ). Cheltuielile de transport sunt suportate de GESIB.
    Costurile de transport revin cumparatorului la comenzi sub valoarea de 400 lei ( TVA inclus ); taxa este de 25 lei + TVA in limita a 5 Kg / colet.

In cazul comenzilor voluminoase sau foarte grele, costul transportului se stabileste in functie de distanta si volum / greutate; detaliile se stabilesc telefonic cu clientul.

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate se incadreaza intre 2 si 4 zile ( pentru produsele aflate in stoc ) si 2 saptamani , din momentul inregistrarii comenzi.

GESIB foloseste serviciile firmelor de curierat NEMO EXPRES si TRANSILVANIA POST